Fritids Center i Ängelholm AB

Vi jobbar för din fritid!
 
Stort GRATTIS till Eva Andersson!!! som vann den fina Cadac grillen till ett värde av 3895:- på vår tipsrunda :)
Pumpans vikt är 8075 g. Ett stort tack till alla er som deltog!
Få tillbehör för 15 000 kr. när du köper en ny LMC husvagn. Erbjudandet gäller från 23 oktober till 29 oktober och gäller endast vid köp av en LMC-husvagn årsmodell 2022 eller 2023 hos oss
Vi är så klart på plats under mässan i hall D monter D02:24 för att visa er nyheter från Caravelair husvagnar samt Challenger husbilar. Varmt välkomna in i montern för att besöka oss :)
Upplev unik komfort i ett kompakt utrymme. Vi pratar om den genomtänkta allroundern - Copa från Bürstner! Med en längd på endast 497 cm är den lätt att manövrera och parkera. Med det modulbaserade skensystemet kan den anpassas flexibelt till dina behov. I det funktionella köket lagar man läckra rätter lekande lätt. Och i uppställningstaket kommer man en bra bit närmare himlen. I den bekväma dubbelsängen sover du bekvämt och skönt, nära naturen. Upplev den mångsidiga Urban Camper från Bürstner.
Att upptäcka nya saker när du reser och känna dig som hemma överallt - vad kan vara bättre? Sportaktiviteter, weekendresa eller sommarsemester - Eliseo från Bürstner är din Van för alla äventyr. Eliseo kombinerar Van-livsstilen och högsta komfort i kompakt utrymme så att du kan starta resan när som helst och överallt. Kom förbi butiken och hör mer...Chausson halvintegrerade husbilar 2023

 

 

 

 

 


Bürstner nostalgi på Fritids Center i Ängelholm! Klicka här för mer nostalgiläsning...

 

 

Välkommen in på en kopp kaffe i vår kaffehörna :)

 

 

 

BÜRSTNERS kompakta fordon 2023 -Finns hos oss!

 

 

Kolla in campervanen Copa -finns i lager hos oss!

 

 

CARAVELAIR ALBA 2023

 


Chausson VAN & Delintegrerade S 2023

 

 

 

 

Vi erbjuder ett stort urval av högkvalitativa och säkra husbilar och husvagnar att välja mellan. Så oavsett om du letar efter en begagnad eller ny husbil eller husvagn är vi övertygade om att du kommer att finna det du letar efter här.


 Vårt goda rykte bygger på ärlighet, god kvalitet och marknadens bästa service. Besök oss och se vårt aktuella utbud och du kommer garanterat hitta vad du leta efter.


Vår hjälpsamma och trevliga personal finns alltid tillhands för att assistera dig. Kontakta oss idag! Givetvis byter vi in din husbil eller husvagn.